Zotte 50 Gheel 2017 279

Dezotte50vangheel 2019 : 

 

Op 25 mei 2019 is er weer, de tiende al, dezotte50vangheel.  Net zoals vorig jaar zal deze editie ook weer tot in de puntjes worden voorbereid.  Deze tiende editie zal weer doorgaan aan het stadion van ASV Geel in het Leunen Stadion.

 

De werkgroep van KWB - Larum die dezotte50vangheel moet voorbereiden kwam reeds een eerste maal samen eind november.  Ondertussen naderen we stilletjes aan de grote dag en zijn we er helemaal klaar voor.  Dezotte50vangheel zal ook tijdens deze negende editie weer verschillende afstanden organiseren.  Je kan kiezen om 5 km, 10 km, 17 km, 20 km en 50 km te wandelen.  Aan de 50 km kan je enkel deelnemen als je vooraf bent ingeschreven.  

Vergeet zeker je ticket niet af te drukken of op je smartphone te downloaden en mee te brengen naar de start.  Enkel zo kunnen we een vlotte start garanderen. 

Wandel je mee lees zeker ons reglement eens na je vind er nog meer info.
Meer info die je nodig hebt op de dag zelf vind je onder het menu "info".

 

De belangrijkste wijziging tov 2018 :

Inschrijvingsprijs verhoging naar 18 euro :

Vorig jaar hebben we weer moeten vaststellen dat de opbrengst van deze activiteit zeer miniem is. 

De opbrengst van deze activiteit moet ervoor zorgen dat we minimum het kwaliteitsniveau van het verleden blijven behalen en deze mogelijks elk jaar nog naar een wat hoger kwaliteitsniveau kunnen tillen.
Het huren van zalen, aankopen van een aandenken voor elke wandelaar, het aankopen van goede bevoorrading wordt telkens heel wat duurder. Bovendien kunnen we hiervoor niet altijd meer op de steun van sponsors rekenen.  Ook het ticketsysteem dat we gebruikt hebben heeft zijn prijs.
Met deze verhoging proberen we er voor zorgen dat we de volgende jaren niet telkens weer de prijs moeten aanpassen.