Afdrukken

Zotte 50 Gheel 2017 279

Dezotte50vangheel 2019 : 

Het zit er weer op de 10de editie van dezotte50vangheel.  In totaal gingen 1605 wandelaars de uitdaging aan om 50 km te wandelen en de Geelse wegen en paden te doorkruisen. Met de wandelaars van de korste afstanden erbij kwamen we aan een totaal van 2045 wandelaars. We hebben dan ook voor de 1ste keer in 10 jaar de kaap van 2000 wandelaars overschreden.

De medewerkers van de 6 bevoorradingsposten hebben er weer alles aan gedaan om al deze wandelaars van eten en drinken te voorzien.  De logistieke ploeg heeft kilomerters gereden om al het materilaal tijdig op de posten te krijgen, terwijl de mobiele piekploeg met hun kniptangen van post tot post trokken om alle kaartjes van de wandelaars een knip te geven.
Aan het vertrek was er een lange wachtrij van wandelaars die hun ticket wilden laten scannen.  Op 45 minuten was die rij weggewerkt dankzij alle medewerkers aan het vertrek.  De bezemwagens waren dan weer actief om gestrande wandelaars vlug terug aan de vertrekplaats te krijgen.
Aan de aankomst deden de medewerkers daar er alles aan om iedereen te begroeten en van  een medaille uit stof te voorzien.  Deze medaille kan op je rugzak of wandelkledij wordt gestreken of vastgenaaid zodat iedereen kan zien dat je de 10de editie succesvol hebt uitgelopen.
Alle medewerkers in de kantine hebben op een vlotte manier de drankjes tijdig bij de dorstige kelen kunnen afleveren.

De parcourbouwers kregen weer alle lof over het parcour.  Menige wandelaars hebben daar hun apreciatie over uit gesproken. 
Ook de opruimploeg had op een uur of 2 de klus geklaard wat er weer voor zorgde dat we op een leuke manier nog even konden nagenieten aan de toog.  Onze 2 fotografen hebben alles mooi op beeld vastgelegd, deze foto's zullen één van de volgende weken op deze website verschijnen.

Dit alles was het werk van meer dan 100 vrijwilligers van KWB - Larum.  

We willen daarom nog eens alle wandelaars danken voor hun positieve deelname en al die vrijwilligers die hun vrije tijd hebben willen gebruiken om van deze organisatie van de zotte50vangheel weer een succes te maken.  We gaan nu evalueren en bijsturen om de knelpuntjes nog wat meer weg te werken.

En ja, als het bestuur van KWB Larum ons volgende week goen licht geeft om de volgende editie te organiseren zal die doorgaan op zaterdag 23 mei 2020.