Afdrukken

PparkerenARKEREN BIJ DEZOTTE50VANGHEEL

Parkeren bij dezotte50vangheel is helemaal geen probleem. Rond de lokalen van ASV Geel zijn heel wat parkeerplaatsen waar je je auto veilig kan achterlaten.


Kom je met camper naar Geel en kom je reeds vrijdagavond aan let dan op dat je maar 1 parkeervak inneemt.  Let wel op rond het stadion zijn geen officiĆ«le camperplaatsen. 

Er zijn een 4 tal camperplaatsen voorzien op de parking van De Pas en een tweetal op de Havermarkt door de stad Geel.  Hier kan je wel staan zonder het risico een boete op te lopen.

We willen aan alle wandelaars dan ook vragen om de parkeervakken op onze parkings te respecteren zodat de parking maximaal kan benut worden.

Daar er werkzaamheden aan de gang zijn aan het stadion van Geel is het eventueel nuttig om dit plannetje af te drukken en mee te brengen. Je kan van parking 3 niet rechtstreeks van de parking naar de startplaats. Om van parking 3 naar de startplaats te geraken moet je mogelijk rond het voetbalplein van Geel gaan zoals de rode pijlen aangeven. download hier het plannetje